Humanitarna predstava "Log out"

17 Jan

Večeras sa početkom u 19 časova na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Užice biće izvedena predstava "Log Out", Ustanove za kulturu Bajina Bašta.
U saradnji sa Timom za kulturnu i javnu delatnost i Učenilčkim parlamentom Medicinske škole iz Užica mladi umetnici iz Bajine Bašte će prihod od ulaznica pokloniti Dečijem odeljenju naše bolnice. Predstava je pobedila na regionalnoj smotri amaterskih pozorišta prošle godine i bavi se aktuelnim temama: realnosti i virtuelne stvarnosti.

ULOGUJ SE U ŽIVOT!
Januarska dešavanja – Svetosavski dani, koji se odvijaju pod sloganom „Uloguj se u život!“, počinju pozorišnom predstavom „Log out“ Ustanove „Kultura“ iz Bajine Bašte.
Predstava će biti izvedena u sredu 17. januara 2018. u 19 časova na Velikoj sceni užičkog pozorišta.
Cena karte je simbolična – 100 dinara

Tim za kulturnu i javnu delatnost i Učenički parlament Medicinske škole iz Užica organizuju veliku humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Dečije odeljenje Užičke bolnice. Tim povodom će u Narodnom pozorištu u Užicu biti izvedena pozorišna predstava „Log out“ Ustanove „Kultura“ iz Bajine Bašte. Autor i reditelj predstave je Nikola Vasiljević.
Predstava je namenjena učenicima svih uzrasta, njihovim nastavnicima, roditeljima i prijateljima.

Predstava je pobedila na regionalnoj smotri amaterskih pozorišta 2017. Bavi se aktuelnim problemima života: sukob realnosti i virtuelne stvarnosti.
Nadamo se da će sve škole uzeti učešća u ovoj akciji i tako se priključiti velikoj ideji januarskih školskih dešavanja pod nazivom „Uloguj se u život!“ Ideja Tima za kulturnu i javnu delatnost i Učeničkog parlamenta Medicinske škole je da se u školama organizuju programi različitih sadržaja (sportski susreti, muzički programi, predavanja, njiževni programi, šahovski turnir) u periodu od 15-27. januara 2018.

U februaru mesecu treba napraviti veliku gradsku izložbu fotografija o dešavanjima u svim školama. Zato, fotografišite dešavanja!
Cilj je da učenici i nastavnici međusobno komuniciraju u svetlu humanitarnih delovanja i podstaknu sebe i druge na činjenje dobrih dela negujući svest o svojoj odgovornosti i brinući o zdravom kolektivnom duhu svoje zajednice.
Školska slava Savindan trebalo bi da bude kruna angažovanosti učenika i nastavnika i primer rada tokom školske godine.

Započnimo godinu kako dolikuje i budimo primer dostojan poštovanja i drugih ustanova u našoj zemlji!

Tim za kulturnu i javnu delatnost i
Učenički parlament Medicinske škole iz Užica

Budimo u vezi

  • Trg partizana 12 - 31000 Užice, Srbija.
  • centrala (031) 522-097, 519-966